Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J32a68n 11P77a13v92e85l

2. 1. 2019 12:37

Co se letenek týče, doporučuji vyhledávač lowcostů azair.com a nebát se lowcostů. Vyjde to skutečně výrazně lépe (lze sehnat bez akce za 50 EUR zpáteční). Nicméně, člověk musí počítat náklady na cestu letenka+cesta do Londýna z letiště.

Co se ubytování týče, nemám zkušenosti s Anglie. Nicméně, v Asii platí, že booking.com nabízí dražší hotely, agoda.com levnější. Rozhodně neplatí, že co není na booking.com, to neexistuje.

0 0
možnosti

Co se týká Asie, tak máte pravdu, že Agoda je výrazně lepší a Booking tam nemá ani zdaleka takové pokrytí. Co se ale týká Londýna nebo obecně UK, tak skutečně platí, že co není na Bookingu, nemá smysl hledat. Mám to osobně docela hodně ověřené. Projel jsem celé Spojené království dvakrát nahoru a dolů a Booking pokrývá minimálně 95% ubytovacích kapacit.

Co se týká lowcost aerolinií, tak já je plošně nezavrhuji, ale některé, jako zmiňovaný WizzAir, jsou opravdu zloději.

0 0
možnosti
Foto

Cestuju hrozně moc, ale v Londýně jsem ještě nebyla. Za mě moc dekuju za článek a tipy :-)

1 0
možnosti

U bookingu na Genius rozhodně nedostanete slevu na všechno,ale pouze na vybraná ubytování a výrazná sleva je taky trošku přestřelené avizují 10% ve skutečnosti se to pohybuje mezi 5-8% !

Spíše zkoukněte nejdříve porovnávač hotelscombined.cz!

0 0
možnosti

Díky, rozhodně vyzkouším. On ten Genius má celou řadu výhod a třeba Last minute dostáváte daleko vyšší, než obyčejný účet. Nejvíc se to projevuje právě u těch akčních slev.

0 0
možnosti
Foto

S tou kritikou anglické snídaně si dovolím nesouhlasit. V solidním hotelu je full english breakfast rozhodně velice opulentní záležitost. Kontinentální snídaně naproti tomu je proti té anglické omezená.

Letiště Stansted bych ve vašem hodnocení londýnských letišť zařadil za City a Heathrow a je lepší než Luton (potvrzuji, hrozné) a asi i Gatwick, ale easyjet má z Prahy lety na Stensted a Gatwick a ty na Gatwick bývají lacinější. A Gatwick má samozřejmě výhodu rychlejšího spojení do Londýna.

Letiště Southend je malé a příjemné, ale musí se tam dost daleko vlakem.

2 0
možnosti

My jsme právě na Stanstedu a Sousthendu nikdy nepřistávali, tak jsem psal, že je nehodnotím. Gatwick osobněě řadím docela vysoko. Jinak great english breakfast jsem jedl v nespočetném množství variací, ale ta moje kritika je o tom, že jsou hotely, kde dostanete každý den jenom tu vekou snídani. A pak je to po několika dnech už dost otrava. Problém taky je, že v těch hotelech je ta anglická snídaně složená jenom z pěti základních ingrediencí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 15,62
  • Průměrná čtenost 1096x
Každý rok se snažím využít dovolenou k cestám za dobrodružstvím a proto jezdím většinou tam, kam se běžný český turista nechystá nebo kam se většinou nechystá na vlastní pěst. Zásadně nejezdím s cestovními kancelářemi a snažím se vždy všechno organizovat sám, často dost "na punk".